Den 25 maj 2018 träder ett nytt regelverk i kraft som ersätter personuppgiftslagen (PUL). Regelverket heter Dataskyddsförordningen, även känt under det engelska namnet GDPR (General Data Protection Regulation) och är ett gemensamt regelverk för hela EU. Kompabilitet med Dataskyddsförordningen är ett krav för alla verksamheter som behandlar personuppgifter.

För att vara kompatibla med de nya förordningarna har vi på Friskis&Svettis Huddinge, uppdaterat vårt arbetssätt kring att behandla och förvara dina personuppgifter. Vi som förening behöver administrera dina personuppgifter för att kunna ge dig den bästa träningsupplevelsen och för att kunna driva en aktiv förening.

Vi har samverkat med Friskis&Svettis Riks och speciella jurister, för att upprätta de nya regelverken. Avtal, policys och arbetssätt har sedan granskats och godkänts av styrelsen. Vi värnar om att du som medlem ska känna dig informerad och känna till dina rättigheter.

För att se exakt vilka personuppgifter vi sparar om dig och hur vi behandlar dem enligt Dataskyddsförordningen, hänvisar vi till vår policy enligt personuppgiftshantering. Denna finns tillgänglig på vår HEMSIDA samt på kansliet. För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss.

Samtycke av nytt avtal

För att vi ska vara kompatibla med Dataskyddsförordningen krävs det från och med 25 maj att du som medlem godkänner att vi administrerar dina personuppgifter. Därför kommer du, som fyllt 16 år, få skriva under ett medlemsavtal för att dokumentera ditt samtycke. För barn och ungdomar under 16 år krävs målsmans godkännande.  Genom att du tecknar ett medlemsavtal samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter för de uttalade syften som framgår av avtalet.

Tänk på att om du inte aktivt lämnar ditt samtycke innebär det att vi inte kan fullgöra de skyldigheter vi har i förhållande till dig, dvs du kan inte fortsätta vara medlem hos oss på Friskis&Svettis Huddinge.

Från och med 25 maj 2018 kan avtalet kan skrivas på i vår reception på Friskcenter eller via vår hemsida under fliken schema/boka pass där du loggar in med ditt lösenord och användarnamn. OBS! Avtalet kan ej signeras i appen utan endast via hemsida eller i receptionen.

Kontakta oss

Om vill komma i kontakt med oss med anledning av denna information, hänvisar vi till Verksamhetschefen. Mer information finns att läsa i vår policy som finns på HEMSIDAN  samt i våra avtal.

  • Ordinarie Öppettider Friskcenter

    MånTisOnsTorsFreLörSön
    Öppnar06.3006.3006.3006.3006.3008.0009.00
    Stänger21.3021.3021.3021.3019.3017.3020.30
  • Friskcenter v. 25 (18/6-24/6)

    MånTisOnsTorsFreLörSön
    Öppnar06.3006.3006.3006.30StängtStängt09.00
    Stänger21.3021.3021.3020.3020.30
  • Friskcenter v. 26-33(25/6-13/8)

    MånTisOnsTorsFreLörSön
    Öppnar06.3006.3006.3006.3006.3008.0014.30
    Stänger20.3020.3020.3020.3019.3014.0020.30
      facebook